Tuotteet

Kaikki Makkaramestarien tuotteet valmistetaan käsityönä puhtaista ja "aidoista" raaka-aineista. Emme käytä lihanjalostuksessa lainkaan kamaraa eli nahkaa, emmekä aromivahventeita (glutamaatteja). Luomutuotteet valmistetaan pääosin omalla tilalla tuotetusta possun tai lampaan luomulihasta ja muista luomuraaka-aineista. Näin tuotteissamme on aito maku.

Valmistamamme tuoremakkarat ovat kypsentämättömiä täyslihamakkaroita, joiden lihapitoisuudet hipovat 100 prosenttia. Niiden valmistuksessa ei käytetä vettä tai mitään täyte- tai lisäaineita, ja ne ovat gluteiinittomia ja laktoosittomia.

Kaikki grillimakkaratyyppiset makkaramme valmistetaan ilman kamaraa (siannahka) ja arominvahventeita, kuten kaikki tuotteemme.

Palvituotteemme valmistetaan aidossa savusaunassa vanhanajan menetelmällä, jossa lihat muhivat n. 2 vuorokautta miedossa lämmössä, leppähalkojen antaman lämmön ja savun vaikutuksessa.

Monenlaiset luomutuorelihatuotteemme sopivat kaikkeen ruoanlaittoon, niin arkena kuin juhlana. Valittavana sekä possun että lampaan luomulihaa.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme vasemman laidan valikossa!

Isompien tuote-erien tilaukset suoraan tilaltamme.

Tarkista myös:

Myymäläautomme reitit ja aikataulut >>
Jälleenmyyjät >>