Maatila

Ilmajoen Makkaramestarit on Ilmajoen Pojanluomalla toimiva, vuonna 1999 perustettu "lihanjalostuspaja", joka jalostaa erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Meidät on palkittu Vuoden 2008 Luomuritys -palkinnolla. Pienenä pajana meillä on hyvät mahdollisuudet vastata kuluttajien tarpeisiin.

Valmistamme korkealuokkaisia lihajalosteita sekä luomuna että tavanomaisena. Teemme myös rahtityötä tarkastetusta lihasta.

Tilalla kasvatetaan luomusikoja ja luomulampaita. Viljeltävää luomupeltoa on tällä hetkellä noin 100 hehtaaria. Luomueläimet kasvatetaan pääosin omilta pelloilta saatavalla viljalla ja apilaheinällä.

Laadukkaat tuotteemme valmistetaan käsityönä puhtaista ja "aidoista" raaka-aineista. Emme käytä lihanjalostuksessa lainkaan kamaraa eli nahkaa, emmekä aromivahventeita (glutamaatteja). Luomutuotteet valmistetaan pääosin omalla tilalla tuotetusta luomulihasta ja muista luomuraaka-aineista. Näin tuotteissamme on aito maku.

Tuotteitamme löydät Makkaramestarit-tuotemerkin alta kauppojen hyllyiltä sekä uudesta myymäläautostamme.

 

Lue lisää luomutuotannostamme >